Peş peşe iki bombalı saldırı: 5 ölü

Afganistan'ın Pakistan sınırındaki Nangarhar vilayetinde peş peşe düzenlenen iki bombalı saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti

NANGARHARvaliliği sözcüsü Ataullah Hogyani, Nangarhar'ın merkezi Celalabad şehrinin 4. bölgesinde yol kenarına yerleştirilen bombanın uzaktan kumandayla patlatıldığını belirtti.
Patlamada Celalabad Nezarethane Amiri Hekim Khan ve bir çocuğun hayatını kaybettiğini ifade eden Hogyani, 6 kişinin de yaralandığını söyledi.
Hogyani, birinci saldırının ardından insanların bölgede toplanması üzerine ikinci bir patlamanın daha gerçekleştiğini kaydetti. İkinci saldırıda ise 3 kişinin yaşamını yitirdiğini dile getiren Hogyani, aralarında 3 güvenlik görevlisinin de bulunduğu 18 kişinin yaralandığını vurguladı.
Saldırıları henüz üstlenen olmadı.

25 Kas 2016 - 13:33 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber