Pansiyonda toplu tecavüze uğradı

İngiltere'de 18 yaşındaki genç kadına kaldığı pansiyon odasında tecavüze uğradı. Bu sırada pansiyonda bulunanlar yardım etmek yerine gülerek izledi

İNGİLTERE'DE 18 yaşındaki bir genç kız kaldığı pansiyonda tecavüze uğradı. Tecavüz sırasında pansiyonda kalan diğerleri genç kıza yardım etmek yerine gülerek izledi. Mahkemede konuşan 18 yaşındaki kız tecavüzcülerden birinin isminin Ahmed Ali Naeem olduğunu söyledi. Ayrıca bazı yasal sebeplerden dolayı yaşı 17 olan diğer tecavüzcünün ismi açıklanmadı. Mahkeme devam ediyor.
"TECAVÜZÜ DİĞERLERİ GÜLEREK İZLEDİ"
Uğradığı cinsel saldırıyı pansiyonda kalan diğer şahısların gülerek izlediklerini söyleyen genç kız kaçamaya çalışmasına rağmen engellendiğini söyledi.

"BENİ TEKRAR PANSİYONA KAPATMAYA ÇALIŞTILAR"
Genç, mahkeme jürisine en sonunda adamlardan birine kafa diğerine yumruk atarak kaçabildiğini ve Orta Doğulu gibi göründüklerini söylediği adamların kendisini tekrar pansiyona kapatmaya ve takip etmeye çalıştıklarını söyledi.

Genç kız için işkence kendisini içmek için pansiyona davet ettiği arkadaşının o adamları tanıdığını düşünmesi ile başladı.

Genç kız mahkemede dinletilen ifade kaydında şunları söyledi.

"TOPLU TECAVÜZE UĞRADIM"
Adamlardan biri herkesin gözü önünde beni çıplak bir vaziyette üst kata çıkardı ve benimle cinsel ilişkiye girdi. Daha sonra toplu tecavüze uğradım adamlara "istemiyorum beni bırakın" dedikçe daha fazla güç kullandılar.

"BENİ KURTARACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM KİŞİ DE BANA TECAVÜZ ETTİ"
Alt kattaki yatak odasında beni kurtaracağını düşündüğüm kişide bana tecavüz etti.

Genç kız şunları ekledi.

"KAPININ ÖNÜNDE 10 ADAM DURUYORDU"
Dışarı kaçmaya çalıştığımda kapının önünde 10 adam duruyordu. Ben bu adamlar ile boğuşurken başka bir adam beni zorla yukarıdaki bir odaya çıkarıp tecavüz etti. Ben adama "istemiyorum" dedikçe agresifleşti. Odadan kaçtım birine kafa diğerine yumruk atarak kaçtım. Bu sırada arkadaşım komşulardan yardım almak için dışarı kaçtı. Dışarı kaçıp yolda yürürken beni takip edip tekrar pansiyona dönmem için bana yalvardılar.

Genç kızın büyük annesinin doğum günü partisi kutlamasından sonra arkadaşları ile bir havuz kulübünde buluşup alkol aldığını söyleyen mahkeme savcısı Amanda Hamilton mahkemenin genç kızın isteği ile veya zorla cinsel ilişkiye girip girmediğine karar vermesi gerektiğini söyledi.

MAHKEME DEVAM EDİYOR
Olaydan sonra yakalan Naeem genç cinsel ilişkiye girmeleri için kendilerine yalvardığını söylerken ismi açıklanmayan 17 yaşındaki diğer sanık ise genç kızın kendisi ile para karşılığı cinsel ilişkiye girmeyi kabul ettiğini söyledi.

Mahkeme devam ediyor.

14 Nis 2016 - 10:34 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber