Öğretmeniyle ilişki yaşayan kızı babası yakaladı

ABD'de 47 yaşındaki öğretmeniyle ilişki yaşayan 17 yaşındaki öğrenciyi babası yakaladı. Olay, babanın kızının evden erken çıkması ve mesajlarını okumasıyla ortaya çıktı

ABD'nin Connecticut eyaletinde öğretmenlik yapan Glenn Mishuck (47), 2013 yılında 17 yaşındaki kız öğrencisiyle 17 kez cinsel ilişkiye girmekle suçlanıyor.

OLAYI KIZIN BABASI ORTAYA ÇIKARMIŞ

Olay, kızın sabah çok erken saatlerde 'spor salonuna gidiyorum' diyerek evden çıkmasından şüphelenen babasının dikkatiyle ortaya çıktı. Polisten yapılan açıklamada, kızın babasının cep telefonu mesajlarını okuyup ihbarda bulunduğu bilgisi yer aldı.

MESAJLAR GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Yerel basında çıkan haberlere göre; genç kız babasına öğretmeniyle "özel bir ilişkisi" olduğunu söylüyordu, fakat cep telefonu mesajları durumun farklı bir seviyeye ilerlediğini ortaya çıkardı.

DEVAM ETMİŞLER

Polisin ifadeye çağırdığı tarih olan 6 Ekim 2013'te Mishuck'un öğretmenlikten ayrıldığı belirtilirken, sonrasında da kızla mesajlaşmaya devam ettiği öğrenildi. Eski öğretmenin avukatı müvekkilinin öğretmenliği bıraktıktan sonra genç kızla ilişki yaşadığını öne sürerek davanın düşürülmesini talep etti.

Eyalet savcı yardımcısı ise avukatın yasayı yanlış yorumladığını söyleyerek talebi reddetti. Davaya bakan savcı ise Mishuck'un, Stamford Lisesi'nde öğretmenlik yaptığı sırada bir başka öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiğini ortaya koyan belgeleri de mahkemeye sunacağını açıkladı.

23 Ara 2015 - 11:17 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber