O polise evlilik teklifi yağıyor

Mülteci kız çocuğu ile oynayan polise dünyanın her yerinden evlenme teklifleri yağıyor

DANİMARKAYA gelen mülteciler arasında bulunun küçük Suriyeli kız çocuğu ile oynayan polis memuru bir anda popüler oldu.

DÜNYANIN HER YERİNDEN EVLENME TEKLİFLERİ GELİYOR

Söz konusu polise dünyanın her yerinden evlenme teklifleri yağıyor. Polis Teşkilatı ve gazetelere gönderilen mail ve okuyucu mektuplarında kadınlar “Böyle bir polis için ben de sınırları aşarım” gibi cümleler kullanıyor.

POLİSİN MÜLTECİ KIZLA OYUNU

Danimarka’nın Almanya’ya karadan bağlı Jylland yarım adasının güneyindeki Padborg şehri yakınlarındaki otobanda, avucunda bir şey saklayarak polise “bul bakalım hangi avcumda” şeklinde soru soran ve karşılığını da güler yüz ve sevgi ile alan kız çocuğunun mutluluğu tüm dünya kadınlarını etkilemiş görünüyor.

BT gazetesinin muhabiri Claus Fisker tarafından çekilen resmi gören kadınlar polis memuruna evlenme teklifleri göndererek, kalplerini fethettiğini yazıyorlar.

"BU POLİS İÇİN BEN DE SINIRLARI AŞARIM"

BT gazetesi kadınlardan birinin “Ben bu polis memurunun kim olduğunu bilmiyorum ama onun için ben de sınırları aşarım. Hem iyi olduğu hem de yakışıklı olduğu için” sözlerine yer verdi.

Gazete imgur.com adlı sosyal paylaşım sitesinde resmin 1.2 milyon kişi tarafından paylaşıldığını yazdı. Sosyal medyada ayrıca Danimarkalı polislerin ABD’li polislerden daha insancıl oldukları yorumu yapıldı.

11 Eyl 2015 - 14:57 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber