'O hafta bekaretimi kaybettim'

Esquire dergisinin eylül sayısına cesur pozlar veren 23 yaşındaki model Cara Delevingne, özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu

CARA Delevingne, ilk gençlik yıllarından beri hayatını etkileyen depresyonla nasıl mücadele ettiğini ve antidepresan ilaçları almaktan nasıl vazgeçtiğini anlattı.

"TEK İSTEDİĞİM ÖLMEKTİ"

Henüz 16 yaşındayken depresyon nedeniyle ilaç tedavisine başladığını belirten ünlü model, "Okulda yaşadığı gerilim ve hormonsal değişimler beni duygusal olarak çöküşe sürükledi. O dönemde intihara eğilimim vardı. Bu fikirle daha fazla başa çıkamıyordum. Ne kadar şanslı olduğumun farkındaydım ama yine de tek istediğim ölmekti" dedi.
Kapıldığı bu duygu yüzünden kendinden nefret ettiğini ifade eden Delevingne, "Bu bir kısır döngü haline gelmişti. Bir gün antidepresan kullanmaktan vazgeçtim. O hafta hem antidepresan ilaçlar kullanmayı bıraktım hem de bekaretimi kaybettim" şeklinde konuştu.
Kötü günleri geride bıraktığını vuegulayan Cara Delevingne, sevgilisi St.Vincent ile mutlu olduğunu söyledi. Genç model, insanın gerçek aşkı bulduğunda geride kalan bütün ilişkilerine sırtını döndüğünü söyledi.

04 Ağu 2016 - 16:27 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber