Metroda uyuyan kız böyle taciz edildi!

Zanlı iki yıl sonra yakalandı… New York metrosunda uyuyan bir kadına cinsel tacizde bulunan bir kişinin görüntüleri internette yayınlandıktan tam iki yıl sonra zanlı polis tarafından yakalandı

Gothamist’in

haberine göre, genç bir kadın 2012 Ekim’inde Lexington Bulvarı ile Manhattan’daki 42. Cadde arasında metroda seyahat ederken uyuyakaldığı bir sırada cinsel saldırıya uğradı. Zanlının cinsel saldırı anı olayı gören bir yolcu tarafından cep telefonuyla görüntülendikten sonra bir internet paylaşım sitesine yüklendi. Ancak ne saldırıya uğrayan genç kadının ne de saldırganın kimlikleri belirlenemediği için görüntüler uzun bir süre sadece arşivde kaldı.

Ancak New York polisi olayın üzerinden tam iki yıl geçtikten sonra saldırganı yakalamayı başardı. Saldırganın Queens semtinde oturan Carlos Chuva adlı 42 yaşında bir kişi olduğu belirlendi. Chuva’nın tutuklanmasının ardından, saldırıya uğrayan Elisa Lopez de ortaya çıktı.

Cinsel saldırıya uğradığı tarihte 21 yaşında olan Lopez, saldırı sırasında uyuduğu için, olayı ancak saldırganın elinin bacaklarında dolaştığı sırada fark ettiğini söyledi.

Kaynak: DHA

25 Mar 2015 - 11:21 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber