Köpekle cinsel ilişkiye girerken...

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan kadının cep telefonunu inceleyen polisler, evcil bir köpekle cinsel ilişki görüntülerini ortaya çıkardı

AVUSTURALYA'DA bir kadın uyuşturucu ticareti yapmak ve hayvanla cinsel ilişkide bulunmak suçlamalarıyla mahkemeye sevk edildi.
POLİSLER UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA GÖRÜNTÜLERİ BULDU
2014 yılının ekim ayında Avustralya'nın Brisbane şehrinde polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda Jenna Louise Driscoll adlı kadının eşyalarını uyuşturucuya dair kanıt aramak üzere incelemeye alan polisler, Driscoll'ün cep telefonunda bir köpekle cinsel ilişkiye girdiği görüntüleri ortaya çıkardı.
ÜÇ KEZ HAYVANLA İLİŞKİYE GİRMEKLE SUÇLANDI
26 yaşındaki zanlı kadının hakkındaki suçlamalardan ötürü çarşamba sabahı Brisbane Yüksek Mahkemesi'nde dava duruşması yapıldı. Driscoll hakkında 3 kez hayvanla cinsel ilişkiye girmek, uyuşturucu ticareti yapmak, uyuşturucu madde bulundurmak ithamlarıyla resmi olarak suçlandı. Mahkemede kendisi hakim karşısına çıkmayan genç kadını avukatları temsil etti. Bir sonraki dava duruşmasının tarihi belirtilmedi. Geçen yıl Driscoll, polisler tarafından esrar ticareti yapmakla suçlanmıştı.
KADININ CEP TELEFONUNDA 3 FARKLI CİNSEL İLİŞKİ VİDEOSU ÇIKTI
2014 yılında polislerin uyuşturucu ticareti şüphesiyle düzenlediği operasyon sırasında, Driscoll'ün cep telefonunda evcil bir köpekle cinsel ilişkiye girdiği 3 adet video bulunmuştu. 2014 yılının ekim ayında duruşmaya çıkarılan 26 yaşındaki kadının, videoda kimliği belirlenemeyen bir adam ve bir köpekle eve girdiği görüntüleniyordu. Görüntülerde evin merdivenlerinden çıkan köpeğin pitbull terrier cinsi olduğu anlaşıldı. Evde kısa bir süre kalan Driscoll'ün adamla birlikte evden ayrıldığı, daha sonra sedan bir araca bindikleri görüntülere yansıdı.

13 May 2016 - 10:39 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber