Köpeğiyle cinsel ilişkiye giren kadın bakın nerede

Avustralya'da uyuşturucu satmaktan gözaltına alınan bir kadının telefonundan köpeğiyle cinsel ilişkiye girdiği videolar çıktı

MİRROR gazetesinde yer alan haberde, polisin uyuşturucu sattığı için gözaltına aldığı Jenna Louise Driscoll'ün cep telefonunda bir köpekle sevişirken çekilmiş videoları bulundu.

3 KÖPEKLE İLİŞKİYE GİRERKEN GÖRÜNTÜLERİ BULUNDU

Telefonundaki 3 adet videoda köpek ile cinsel ilişkiye girdiği görülen 25 yaşındaki Driscoll, kefaletle serbest kaldı. Avustralya'nın Queensland eyaletinde, hayvanlarla cinsel ilişkiye girme Hayvanları Koruma Yasası'nda bir suç olarak yer almıyor. Hayvanların ancak belirli koşullarda sahiplerinden alınabileceği belirtiliyor.

KÖPEK Pitbull CİNSİ

Aralık ayında görülecek davada Driscoll, marijuana satmaktan suçlanıyor. Mahkemede geçirdiği kısa süreden sonra eve dönen kadın, bir adam ve bir köpekle görüntülendi. Köpeğin pitbull cinsi olduğu tahmin ediliyor.

01 Kas 2014 - 10:36 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber