Karı koca aynı sevgiliyi paylaşıyor

İsveçli bir ailede, karı koca aynı adamı sevgili olarak paylaşıyor. Adam her ikisini de çok sevdiğini söylüyor

İSVEÇLİ Fridland ailesinin hayatı, Erik Fridland'ın çalıştığı taksi şirketinde Hampus Engstrom'a aşık olmasıyla değişti. Erik, karısı Linda'ya aşkını itiraf etti. Linda, Hampus ile tanışmak istedi. Hampus, Linda ile tanıştıktan sonra ondan etkilendiğini söyledi. Linda'da Hampus'a ilgi duyduğunu kabul edince, çok süre geçmeden 3'ü aynı yatakta yatmaya başladı. Hampus'uz kızı ile birlikte Fridland'lara taşınmasından sonra üç sevgili, geçtiğimiz yıl Ocak ayında beri birlikte yaşıyor. Hampus'un 5 yaşındaki kızı, Linda ve Erik'in biri 13 ikisi ikiz 9 yaşındaki oğlanlarına katıldı. Üç sevgilinin ilişkisi, hayatları hakkında blog yazmaya başlayınca tüm dünyanın ilgisini çekti. Açıklamalarda bulunan 29 yaşındaki Hampus Engstrom, 35 ve 34 yaşındaki Fridland'lar ile birlikte çalıştıklarını, birlikte yaşadıklarını ve hep birlikte seks yaptıklarını söyledi. İlişkinin sadece seks olmadığını söyleyen Hampus, oldukça rutin normal bir aile hayatı yaşadıklarını söyledi. Birlikte kendi taksi şirketlerini kuran aile, bir başka dükkanda çocuk kıyafetleri satıyor. İsveç'teki evlilik yasalarının değişmesini isteyen Hampus, üçlü ailenin bürokratik sıkıntıları olduğunu söylüyor. Bankadan kredi çektiklerinde üçüncü imza için yer olmaması, bir otele gittiklerinde üçünün birlikte kalamayacaklarının söylenmesi gibi sıkıntılardan şikayet eden Hampus, bir gün üçlü bir evlilik gerçekleştirmeyi umut ediyor.



 

17 Kas 2014 - 14:10 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber