İdam mahkumuna pahalı ziyafet

ABD’nin Georgia eyaletinde bugün infazı gerçekleşecek olan 45 yaşındaki J.W. Ledford adlı mahkumun son isteği, büyük bir akşam yemeği ziyafeti oldu

25 yıl önce 73 yaşındaki komşusunu öldürdüğü için idam cezasına çarptırılan ve yıllardır ölüm sırasını bekleyen Ledford, içerisinde sığırın en değerli yerlerinden biri olan ‘fileminyon’ etinin de bulunduğu pahalı bir akşam yemeği yedi. Hayatta en sevdiği şeyin yemek yemek olduğunu söyleyen ‘Boy’ (Erkek çocuk) lakaplı mahkum, kurşuna dizilerek ölmek istedi ancak hapishane yönetimi bunu kabul etmedi.

Çocukluğundan beri alkol ve uyuşturucu kullandığını, bu nedenle de vücudunun zehirli iğneye karşı bağışıklık kazanmış olabileceğini söyleyen Ledford, “Bu şekilde ölmeyeceğim. Ölsem bile çok acı çekeceğim. O yüzden beni kurşuna dizin” dedi.

16 May 2017 - 07:57 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber