Hollywood taciz skandallarında yeni suçlama

Hollywood'da patlayan cinsel saldırı suçlamalarında yeni bir isim öne atıldı. Taciz suçlamalarının baş rolü Weinstein'in kadın aktristi Meryl Streep'in, tacizleri bildiği ancak sustuğu iddia edildi

HOLLYWOOD'DA ünlü yapımcı Harvey Weinstein hakkında çıkan ve bir anda çığ gibi büyüyerek hızla yayılan taciz suçlamalarının ardı arkası kesilmiyor. Her gün yeni bir taciz mağdurunun çıkıp ifade verdiği günlerde, Oscar ödüllü kadın oyuncu Meryl Streep'de suçlamaların ortasında kendini buldu.

"O BİLİYORDU"
Suçlamalar bu sabah itibariyle ortaya çıktı. Hollywood sokaklarındaki duvarlar Harvey Weinstein ve Meryl Streep'in fotoğraflarının bulunduğu afişler ile doldurularak, Streep'in yüzüne "O biliyordu" yazıldı.

Weinstein'in çokça çalıştığı oyunculardan biri olan Streep'in, bu olayları bildiği halde sessiz kaldığı ve zamanında tepki göstermeyerek sustuğu belirtildi.

STREEP SESSİZ KALDI
Weinstein'in yapımcılığını yaptığı birçok filmde rol alan ünlü aktris, skandalı önceden bilmek ve sessiz kalmakla suçlandı. Öte yandan Streep kanadından iddialar ve afişlere ilişkin bir açıklama yapılmazken sessizliğin bu durumun kabullenilmesine bir işaret olduğu düşünülüyor.

Streep daha önce iddialar karşısında şoke olduğunu açıklamış, cinsel tacize uğrayan kadınların yaşadıklarını anlatmasının cesaret verici olduğunu ifade etmişti.

21 Ara 2017 - 09:38 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber