Greenpeace uçağı düştü!

Çevreci gruba ait uçak Amazon ormanlarına çakıldı, kazada bir İsveç vatandaşı yaşamını yitirdi. Dört yaralı hastaneye kaldırıldı

BREZİLYA çevreci sivil toplum kuruluşu Greenpeace'e ait uçak düştü. Cessna 208 Caravan tipi uçağın düştüğü yer, Amazon ormanlarının içindeki Novo Airao kenti yakınları. 
Kazada uçaktaki bir İsveç vatandaşı öldü, dört kişi yaralandı. 
Brezilyalı yetkililer, uçağın neden düştüğüyle ilgili bir bilgi bulunmadığını açıkladı. Ordu bölgeye bir keşif uçağı gönderdi, deniz soruşturma ekibi de olay yerine sevk edildi. 
Greenpeace ise kaza nedeniyle yasta olduklarıni bildirdi. Açıklamada, "Mağdurlara ve ailelerine yardım sağlamaya yönelik tüm çabalarımızı yoğunlaştırdık ve olayı soruşturan yetkili organlarla iş birliği içinde çalışıyoruz" denildi.

18 Eki 2017 - 10:31 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber