Görülmemiş ceza! Fast-food zincirinde cinsel ilişkiye...

Türkiye'de de şubeleri bulunan bir fast-food zincirinin İngiltere şubelerinden birinde pizza beklerken seks yapan çifte ilginç bir ceza geldi. Genç sevgililer 23 ay boyunca geceyi birlikte geçiremeyecek

SCARBOROUGH carborough kentinde yaşayan Danielle Hirst ve Craig Smith adlı sevgililer, 28 Şubat'ta meşhur pizzacının bir şubesinde cinsel ilişkiye girerken güvenlik kameralarına takıldı.
 
Bugün hâkim karşısına çıkan sevgililer cezaevine girmekten son anda kurtuldu. Mahkeme çifte 12 ay toplumsal hizmetin yanı sıra akşam 07.00 ile sabah 07.00 saatleri arasında aynı evde kalmama cezası verdi.
 
Görüntüler bir restoran çalışanınca sosyal medyada yayınlanmış ve Hirst ile Smith gözaltına alınmıştı.
 
29 yaşındaki Hirst polis sorgusunda olaydan dolayı özür dilemiş ve cezayı hak ettiklerini söylemişti. 31 yaşındaki Smith ise ifade vermeyi reddetmişti.

18 Eki 2017 - 07:49 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber