Gelini mancınıkla fırlattılar

ABD'nin Utah eyaletine bağlı Eagle Mountain kasabasında evlenen Jacob ve Natasha Jones çifti bugüne kadar eşine az rastlanan bir düğün kutlamasına imza attı

ABD'nin Utah eyaletine bağlı Eagle Mountain kasabasında evlenen Jacob ve Natasha Jones çifti bugüne kadar eşine az rastlanan bir düğün kutlamasına imza attı.

Yeni gelin Natasha, üstündeki gelinliğini bile çıkarmadan dev bir mancınıka binip tıpkı sapan taşı gibi kendini fırlatıverdi. Düğün evinin bahçesine kurulan mancınık ya da dev sapana bağlanan yeni gelin, bir araçla gerilen mancınığın serbest kalmasıyla öyle bir fırladı ki, izleyenlerin yürekleri adeta ağızlarına geldi. Video görüntüleri bile insanı dehşete düşürmeye yeten mancılık macerası saniye saniye  görüntülendi.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

18 Tem 2013 - 14:51 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber