Eş değiştirme skandalıyla ilgili şok iddia

Geçtiğimiz gün hacker’lar tarafından üye listesi ifşa edilen ABD merkezli eş değiştirme (swinger) sitesi ‘Ashley Madison’ı kullananlar arasında Türkler de var

İNGİLİZ basını, sitenin 37 milyon üyesinin dünya üzerindeki dağılımını gösteren bir harita yayınladı. Haritaya göre sitenin en popüler olduğu yerler ABD, Latin Amerika, Hindistan, orta ve güney Avrupa. Harita, siteyi aktif olarak kullananlar arasında Türkiye’den kişilerin de olduğunu gösteriyor.

Bilgisayar korsanları, sitenin sunucularına sızarak üyelerin başta kredi kartı bilgileri olmak üzere, ‘cinsel fantezileri dahil’ tüm kişisel bilgilerini ele geçirdiklerini iddia etmişti. Sitenin güvenlik ağı sorumluları ise her ne kadar sisteme bir sızma olsa da bilgisayar korsanlarının tüm bilgilere erişemediğini öne sürmüştü.

22 Ağu 2015 - 10:50 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber