Elma yüklü TIR devrildi: 1 yaralı

Mardin'den Şırnak'a giden elma yüklü TIR Nusaybin ilçesine bağlı Girmeli Mahallesinde sürücünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada TIR şoförü yakalanırken, ipek yoluna dökülün elmalar trafiğin aksamasına neden oldu

MARDİN

'den Şırnak'ın Cizre ilçesine gitmekte olan sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen elma yüklü 33 DYE 29 plakalı TIR, Nusaybin'e bağlı Girmeli Mahallesi mevkiinde, kontrolden çıkarak devrildi. Kazada TIR sürücüsü yaralanırken, dorsede bulunan yüzlerce kilo elma yola döküldü. Yaralanan TIR sürücüsü Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, yola dökülen ve trafiğin akmasına neden olan elmalar başka bir TIR'a yüklendi. Devrilen TIR ise vinç yardımıyla kaldırıldıktan sonra İpek yolu trafiğine açıldı.

28 Eyl 2016 - 17:52 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber