Düğün yemeğinden yiyen gelin ve damat öldü

Pakistan'da bir düğünde, düğün yemeğinden yiyen gelin ve damat dahil altı kişi ölü olarak bulundu

PAKİSTAN'DA bir düğünden sonra gelin ve damat dahil altı kişi ölü bulundu. Pakistan devlet haber ajansı APP'nin haberinde, Pencap eyaletinin Mian Çanu bölgesinde dün akşam yapılan bir düğünde düğün yemeği yiyenlerden altı kişinin sabaha karşı ölü bulunduğu bildirildi. Hayatını kaybedenlerin arasında gelin ve damadın da yer aldığı belirtildi.

YEMEĞE ZEHİR KATILDI İDDİASI

Yaşamını yitirenlerin yakınları yemeğe zehir katıldığını ileri sürerek polise başvurdu. Polisin soruşturma başlattığı ifade edildi.

06 Oca 2015 - 14:05 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber