Çatışma çıktı! Peşmerge, elindeki son ilçeyi de kaybetti

Erbil-Kerkük yolunda Irak güçleri ile çıkan çatışma sonrası Peşmerge, elindeki son ilçe olan Altınköprü'yü de kaybetti. Böylece, Kerkük'ün tamamında kontrol sağlandı

IRAK merkezi yönetim güçlerinin  Kerkük'e bağlı Altınköprü kasabasında kontrolü sağladığı bildirildi.

"ALTUNKÖPRÜ'DE GÜVENLİK SAĞLANDI"

Irak Savunma Bakanlığına bağlı Savaş Medya Ağı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Terörle mücadele, federal polis ve Haşdi Şabi güçleri, Altunköprü'de güvenliği sağladı." denildi.

HAVAN TOPU SALDIRISI YAPILDI

Bölgedeki AA muhabirinin aktardığı bilgiye göre, Peşmerge güçleri IKBY sınırlarına çekildikten sonra çevre bölgelerden kasabaya havan topu saldırısı yapıldı.

20 Eki 2017 - 16:34 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber