Cadde ortasında tecavüze uğradı, yardım etmek yerine görüntülediler!

Hindistan'ın Visakhapatham şehrinde, bir kadın gündüz vakti cadde ortasında sarhoş bir saldırganın tecavüzüne uğradı. Yoldan geçenler, kadına yardım etmek yerine o anları kaydetti

HİNDİSTAN'DA meydana gelen olay pes dedirtti. Tecavüze uğrayan kadına yardım etmek yerine cep telefonlarıyla görüntüleme yarışına giriştiler.

HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE TECAVÜZ ETTİ

Hindistan'ın Visakhapatham şehrinde, Cumartesi günü saat 14:00 sularında metro istasyonuna yakın bir yerde, kaldırım kenarında oturan kadın saldırıya uğradı.

Sarhoş olduğu belirtilen saldırgan, kadına yaklaşıp zorla yere yatırdıktan sonra herkesin gözü önünde tecavüz etti.

YARDIM ETMEK YERİNE KAYDETTİLER

Kadın tecavüze uğradığı sırada olay yerinden geçenlerden bazıları hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam ederken bazıları ise yardım etmek yerine telefonlarına sarılıp o anları kaydettiler.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Polis, görüntülerden yola çıkarak kısa sürede ismi G Shiva olarak açıklanan 23 yaşındaki genci gözaltına aldı.

24 Eki 2017 - 09:30 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber