Bir gecelik ilişkinin sonu

Çin’de bir adam arabanın arka koltuğunda oturan kız arkadaşının üzerine benzin dökerek arabayı ateşe verdi. Korkunç olayda genç kadın da adamın kendisi de korkunç şekilde yaralandı

Otuz yaşındaki Li Moulian’ın yaptığı şeyin bir tek sebebi vardı. O da adamın baba olmak istememesi. Çünkü 21 yaşındaki Xu Fan 6 ay önce tek gecelik bir ilişki yaşadığı Li Moulian'dan hamile kalmıştı. Sadece bir gecelik ilişki yaşayan çift bebek için birlikte olma karar alsa da bir züre sonra Li Moulian bu karardan vazgeçti. Bebekten ve genç anne adayından kurtulmak için onları yakmaya karar veren adam bir bidon benzini kızarkadaşı arabadayken üzerine dökerek arabayı ateşe verdi. Olayda kendi de yanan adamın vücudunda ciddi yanıklar meydana geldi. Genç kadın da korkunç şekilde yandı. Hastanede tedavi altına alınan çiftin sağlık durumu iyiye gidiyor. Bebek için hayati bir tehlike ise söz konusu değil.

27 Nis 2014 - 16:48 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber