Anne ve babası onu terk etti çünkü...

Hindistan'da iki haftalık bebek nadir görülen bir hastalıkla doğduğu için anne ve babası tarafından terk edildi

Hamilelik sırasında veya genetik sebeplerden dolayı meydana gelen hastalık sebebiyle bebek buruşuk bir cilde sahip olarak doğdu. Anne Mamata Dode ve baba Ajay Dode iki haftalık bebeği farklı görüntüsü yüzünden reddetti. Bunun üzerine dedesi Dilip Dode bebeğin bakımını üstlendi. Dedesi yeni doğan bebeği kaşık kullanarak keçi sütüyle beslemiş. Doğduktan hemen sonra hastalanan bebeği hastaneye getiren dede, ücretsiz tedavi desteği sağladıkları için hastaneye minnettar olduğunu söyledi. Kızının hamileliği sırasında düzenli olarak kontrole gittiğini fakat doktorların bebeğin hastalığı hakkında bir şey söylemediklerini belirten dede sözlerine şöyle devam etti: "Bebeğin hastalığı komşular ve akrabalar arasında hemen yayıldı. İnsanların bebeğin neye benzediğini görmeye geliyorlar. Bebeği gördükten sonra da korku içinde evden çıkıyorlar. Kimse bebeğe dokunmak istemiyor."Bu şekilde doğmanın bebeğin suçu olmadığını söyleyen dede, tek isteğinin bebeğin sağlığının iyiye gitmesi olduğunu, aile hala bebeği kabul etmemekte ısrar etmesi durumunda ise bebeği kendisinin büyüteceğini de sözlerine ekledi. Doktorlar ise minik bebeğin tedaviye cevap verdiğini ve yapılan testlerin ardından hastalığın genetik olup olmadığını anlayabileceklerini söyledi.

19 Haz 2015 - 11:38 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber