Akılalmaz! Yerde, çıplak halde kıvranırken bulundu

ABD'de akılalmaz olay! 2 aylık kızı ve 2 yaşındaki oğluyla birlikte deterjan içip intihara kalkıştı. Tuhaf annenin amacı ise çocuklarıyla birlikte Tanrı'ya kavuşmaktı

ABD'NİN Florida eyaletinde akılalmaz olay! Bir anne 'tanrıyacağı ulaşacağım' diye iki çocuğuyla birlikte intihar girişiminde bulundu. Ölmek için 2 aylık kızı ve 2 yaşındaki oğluyla birlikte tuvalet temizleyici içen kadın, polisler tarafından çıplak ve acılar içinde kıvranırken bulundu.  Ailenin içtiği tuvalet temizleyicinin zehirli madde içermemesi ailenin hayatta kalmasını sağladı. Hastaneye yetiştirilen West ailesinin 3 üyesinin mideleri yıkandı.

Kocası iş için şehir dışında bulunan Amelia West'in daha önceden çocuklarıyla birlikte bir komşularına gidip onun İsa peygamber olup olmadıklarını sordukları da öğrenildi.

07 Kas 2014 - 10:31 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber