Ağırlığı 7 kilo! Depresyondaki adamın midesinden çıkanlar şoke etti

Hindistan'da yaşayan Maksud Han isimli adamın midesinden toplamda 7 kg ağırlığında bozuk paralar, çiviler, cam parçaları ve başka pek çok yabancı madde çıkartıldı

HİNSİDSTAN'IN Madhya Pradesh şehrindeki Sanjay Gandhi Hastanesi'ne karın ağrısı şikayetiyle başvuran adamın gıda zehirlenmesi yaşadığı zannedilmişti. Ancak adamın midesinden çıkanlar doktorlar şaşkınlığa sürükledi.

263 PARA, 100 ÇİVİ

35 yaşındaki Maksud Han isimli adamın midesinde tam 263 adet bozuk para, 100 adet çivi çıkartıldı. Çivilerin ağırlığı 1,5 kg ediyordu. Adamın midesinde ayrıca, 15 cm uzunluğunda paslanmış bir demir kelepçe ile pek çok taş, tıraş bıçağı ve cam parçaları bulundu.

MİDESİNDEN ÇIKANLAR 7 KG

Karın ağrısı şikayetinin sebebini anlamak için hastaya endoskopi yapan doktorlar gördükleri karşısında şoke olurken hastanın midesinden çıkan yabancı maddelerin toplamda 7 kg'a ulaştığı ifade edildi.

Ruh sağlığının bozuk olduğu iddia edilen Maksud Han'ın bu tuhaf yeme alışkanlığından ne ailesinin ne de arkadaşlarının haberdar olmadığı belirtildi. Ameliyatı gerçekleştiren cerrahlardan biri olan Dr. Priyank Sharma, kariyerinde böyle bir vakayla ilk defa karşılaştığını söyledi.

DEPRESYONDAYMIŞ

3 aydır depresyonda olan Han'ın yediği madeni paralar ve çiviler şaşırtıcı bir şekilde başlangıçta hiçbir soruna sebep olmamıştı. Doktor, çivilerin bir kısmının hastanın midesini deldiğini ve kanamalara sebep olduğunu söyledi. Ameliyat sonrası durumu oldukça iyi olan Han'ın, böyle bir şeyi bir daha yapmamak için söz verdiği öğrenildi

26 Kas 2017 - 15:55 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber