ABD’de bir idam daha

25 yıl önce genç bir kızı kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldüren mahkum idam edildi

YETKİLİLER, 47 yaşındaki Michael Taylor'ın Bonne Terre kentindeki Missouri Eyalet Hapishanesi'nde ölümcül dozda pentobarbital enjekte edilerek idam edildiğini açıkladı. Taylor'ın avukatları, infazda kullanılan ilaçların müvekkillerinin insanlık dışı bir biçimde, acı çekerek ölmesine neden olacağını ileri sürerek son dakikada idamın ertelenmesini talep etti ancak Temyiz Mahkemesi başvuruyu reddetti. Taylor ve arkadaşı Roderick Nunley, 22 Mart 1989'da Kansas City'de okul servisini bekleyen 15 yaşındaki Ann Harrison'u kaçırmış ve boş bir eve götürmüştü. Genç kıza önce tecavüz eden, daha sonra bıçaklayarak öldüren Taylor ve Nunley, suçlu bulunarak idama mahkum edilmişti. Nunley de idam edilmeyi bekliyor. Taylor, bu yıl Missouri eyaletinde idam edilen dördüncü mahkum oldu.

26 Şub 2014 - 09:32 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber