7 tondan fazla kokain yakalandı

Bolivya polisi, Amerika Birleşik Devletleri'ne gönderildiğine inanılan yedi tondan fazla kokain ele geçirdi

UYUŞTURUCUNUN, Şili'nin limanlarına uzanan uzak bir dağ geçidi boyunca giden kamyonların içindeki maden cevherinin içinde bulunduğu kaydedildi.
Üç kişinin tutuklandığı belirtildi. 10 ay süren soruşturmanın ardından yapılan baskında ele geçen uyuşturucunun ABD'deki Sokak değerinin 350 milyon dolar olduğu açıklandı.
Bolivya polisi Ocak ayında da yine maden cevherinin içine gizlenmiş sekiz ton kokain ele geçirmişti. Bolivya, Peru ve Kolombiya'dan sonra dünyanın en büyük üçüncü kokain üreticisi.
Geçen Mayıs ayında da Kolombiya polisi, yaklaşık sekiz ton kokain ele geçirmişti.

02 Ağu 2016 - 11:52 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber