13 yaşındaki öğrencisinden hamile kalan öğretmene 30 yıl

ABD'de 13 yaşındaki öğrencisinden hamile kalan İngilizce öğretmeninin cezası belli oldu. 24 yaşındaki genç öğretmen 30 yıl hapse mahkum edildi

ABD'NİN Teksas eyaletinde geçtiğimiz Nisan ayında 13 yaşındaki erkek öğrencisiyle cinsel bir ilişki yaşadığını itiraf ettikten sonra hakkında yasal işlem başlatılan Alexandria Vera, 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
İngilizce öğretmeni Eylül 2015'teb iribaren öğrencisiyle birlikte olduğunu kabul etmişti.
Mahmeke belgelerinde öğretmenin öğrencisiyle hemen hemen her gün ilişkiye girdiği ve bu durumu saklamak gibi bir gerekçe de görmedikleri belirtiliyor.
13 yaşındaki öğrencisinden hamile kalan Vera, kürtaj yaptırdığını da itiraf etmişti.

20 Kas 2016 - 14:15 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber