Selime nine yeni evine kavuştu

Gazipaşa'da, maddi imkanları yetersiz olduğu için Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yaptırılan prefabrik ev, 83 yaşındaki Selime Yıldız'a teslim edildi

ŞAHİNLER Mahallesi'nde yıkılmaya yüz tutan evde tek başına yaşayan Selime Yıldız için SYDV tarafından prefabrik ev yaptırıldı. Yaklaşık 1 hafta önce tamamlanan ev, Kaymakam Muhittin Pamuk tarafından Selime Yıldız'a teslim edildi. Evde inceleme yapan Kaymakam Pamuk, SYDV tarafından ilçede şu ana kadar 9 prefabrik ev yapılarak sahibine teslim edildiğini söyledi. Kaymakam Pamuk, "22 bin TL'ye mal olan evi Selime teyzeye teslim ettik. İnşallah daha uzun yıllar evinde huzur içinde yaşar" dedi. Yeni evine kavuşmanın sevincini yaşayan Selime Yıldız ise sevinç gözyaşlarına boğuldu. Eşinin öldüğünü, 7 çocuğundan ikisinin de vefat ettiğini belirten Selime Yıldız, "Yaşadığım ev 67 yıllıktı ve yarısı yıkılmıştı. Hayatta 5 evladım var ama hiçbirinin bana faydası yok. Çok şükür evime kavuştum. Devletime, milletime, Kaymakam Beye teşekkür ediyorum. Allah devlete zeval vermesin. Kaymakam Bey dünya durdukça dursun, ne muradı varsa versin" diye konuştu.

05 Nis 2014 - 14:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber