Sarıkamış şehitleri anısına yürüyüş

LYKİA İzcilik ve Doğa Sporları Kulübü (LIDOSK), Sarıkamış Şehitleri'nin anısına, Saklıkent Bakırlıtepe'de bulunan Tübitak Ulusal Gözlemevi'ne yürüyüş düzenledi.

Sarıkamış Şehitleri'nin anısına düzenlen yürüyüşe, 20 kadar doğasever katıldı. Katılımcılar, kar kalınlığının 1 metreye kadar çıktığı zorlu parkurda yürüyüşü gerçekleştirdi. LİDOSK üyeleri, yürüyüş kapsamında Saklıkent Bakırlıtepe'de (2547m) bulunan Tübitak Ulusal Gözlemevi yerleşkesini de gezdi. Emekli albay Mehmet Kaya liderliğinde yapılan ve yaklaşık 3 saat süren yürüyüş, sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Tarihi ve doğal güzelliklerin olduğu bölgelere 15 günde bir geziler düzenleyen LİDOSK, Antalyalıları, kış mevsimi boyunca kar manzarasıyla buluşturuyor.

#

31 Oca 2013 - 10:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber