Muhtarlara oda desteği

GAZİPAŞA Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanlığı'na seçilen Ali Mıdış ve yeni yönetim kurulu üyeleri çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Önce Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk'u ziyaret eden Mıdış ve yönetim kurulu üyeleri, Pamuk'tan dernek binasında çalıştırılacak personel konusunda destek istediler. Ziyarette Pamuk, tüm muhtarların birlik ve beraberlik içerisinde derneğe sahip çıkmalarını istedi. Pamuk, "Eğer bütünlük sağlanırsa bütün sorunlar da ortadan kalkar. Derneğe öncelikle üyelerin sahip çıkması gerekir. Bizler de kaymakamlık olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.
ÖZGENÇ YER KONUSUNDA DESTEK SÖZÜ VERDİ
Mıdış ve beraberindekiler daha sonra Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Özgenç, Kaymakamlık binası yanında bulunan şadırvan alanına bir çay ocağı koyarak buraya oturma alanı yapmayı planladıklarını, muhtarlar için de buraya bir oda yaparak yerin derneğe tahsisinin yapılacağını belirtti.

#

17 Oca 2013 - 00:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber