İtfaiyeci damat geline şaka yaptı

ANTALYA’DA itfaiyeci olan damat, itfaiye binasının bahçesinde düzenlenen düğün töreni sırasında yangın alarmının çalması üzerine gelini nikah masasında bırakıp itfaiye aracına binerek alandan ayrıldı.

Bir süre sonra tören alanına dönen damat, şaka yaptıklarını söyleyip olayın şokunu yaşayan gelinin gönlünü aldı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda itfaiye eri olarak görev yapan Yalçın Çelik (24) ile Nafiye Acar (24) çifti, düğünlerini itfaiye binasının bahçesinde yapmaya karar verdi. İtfaiye Daire Başkanlığı'nın izin vermesinin ardından hazırlıklar yapıldı. Davetliler itfaiye binasının bahçesindeki yerini aldı, gelin ve damat nikah masasına oturdu. Nikahı kıyacak olan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Özen, ilk olarak geline Yalçın Çelik'i eş olarak kabul edip etmediğini sordu. Gelinin 'evet' cevabını vermesinin ardından Özen, aynı soruyu damada sordu. Tam bu sırada itfaiyenin yangın alarmının çalması üzerine davetlilerin ve gelinin şaşkın bakışları arasında masadan kalkan damat, arkadaşlarıyla itfaiye aracına binerek tören alanından ayrıldı. Çelik'in düğün alanını terk etmesiyle gelin Nafiye Acar, nikah masasında yalnız kaldı. Bu arada Bayram Özen'in geline yönelik, “Görüyor musun başımıza geleni, gelin burada evlenemeden kaldı. Ağlıyor musun yoksa kızım” şeklindeki sözleri, davetliler arasında gülüşmelere neden oldu. Yaklaşık 10 dakika sonra itfaiye aracıyla tören alanına dönen damat Çelik, koşarak nikah masasına oturdu. Bayram Özen'in yeniden sorduğu Nafiye Acar'ı eş olarak kabul edip etmeyeceği sorusuna 'evet' cevabını veren Çelik, nikah masasından şaka yapmak amacıyla ayrıldığını belirterek, eşine sarıldı ve gönlünü aldı. Bayram Özen de nikahlarını kıyarak çifte evlilik cüzdanların verdi. Tören, oyunlar oynanmasının ardından sona erdi. Damat Yalçın Çelik, yaptığı açıklamada, evlenme kararı aldıktan sonra eşiyle düğünü nerede yapacaklarını düşündüklerini, aklına çalıştığı kurumun bahçesinde düğün yapma fikrinin geldiğini söyledi. 'ŞAKA OLDUĞUNU ANLAYINCA RAHATLADIM' Gelin Nafiye Çelik ise düğünü açık havada yapmak istediğini, bu nedenle eşinin itfaiye binasının bahçesinde düğün yapma teklifi kabul ettiğini belirtti. Çok güzel ve mütevazı bir düğün olduğunu dile getiren Çelik, “İtfaiye binasının bahçesine giriş yaptığımızda tüm itfaiye araçlarının sirenleri çaldı. Çok duygulandım, çok etkileyiciydi” dedi. Gelin Çelik, düğün töreni sırasında eşinin nikah masasından kalkıp gittiğinde donup kaldığını, kıpırdayamadığını anlatarak, bir an kendisinin de kalkıp gitmek istediğini söyledi. Çelik, “Baktım ailemin tepkisine, herkes gülüyordu. Herkes güldüğü için sesimi çıkarmadım. Sonuçta eşimin kaçıp gitmeyeceğini biliyordum ama orada düştüğüm durum çok kötüydü. Şaka olduğunu anlayınca rahatladım” diye konuştu.

#

15 Kas 2012 - 00:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber