Hayvanat bahçesi 7 yavruyla genişledi

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi ailesi, dünyaya gelen 7 yavruyla genişledi.

Hayvanat bahçesinin en yeni sakinleri, maymun, keçi ve koyun yavruları oldu. Yaklaşık 8 kilo ağırlığında dünyaya gelen 3 yavru keçinin oldukça sağlıklı olduğunu belirten Hayvanat Bahçesi Müdürü Nilgün Şeber Kahraman, 250 gram ağırlığında doğan ve annesinden hiç ayrılmayan bir de maymun yavrusu olduğunu söyledi. Müdür Kahraman, 3 kuzuyla birlikte dünyaya gelen 7 yavrunun sağlık durumlarının iyi olduğunu kaydetti. Her geçen yıl yeni doğanlarla sayıları artan hayvanat bahçesi sakinleri, 24 saat gözetim altında tutuluyor.

Dünyaya gelen yavrular, çocuk hayvanat bahçesinin maskotu oldu. Keçi ve koyun yavrularının baharın müjdecisi olduğunu belirten hayvanat bahçesi yönetimi, yakın zamanda ceylan, geyik, ayı ve apollosa pony atının da yavrularının beklendiğini söyledi.

#

30 Mar 2013 - 12:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber