Gecekondu yangınında facia: 1 ölü

ANTALYA'DA gecekonduda çıkan yangında 4 yaşındaki çocuk öldü, annesi dumandan zehirlendi.

Alınan bilgiye göre, Ali-Zeliha Önal çiftinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki gecekondularında, babanın işte olduğu esnada, bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Evde bulunan Zeliha Önal, 1,5 yaşındaki kızı Hilanur ile 2 yaşındaki yeğeni Kaan Kartal'ı alarak dışarı çıktı. 4 yaşındaki oğlu Mehmet Ali Önal'ı kurtarmak için tekrar gecekonduya girmek isteyen Zeliha Önal'a yoğun duman engel oldu. Mehmet Ali Önal, yanarak ölürken anne Zeliha Önal da dumandan zehirlendi. Yangın, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldü. Zeliha Önal'ın, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Toptancı Hali'nde çalışan Ali Önal, yangını haber alıp eve geldiğinde şoka girdi. Konuşmakta güçlük çeken Ali Önal, yangının sobadan çıkmış olabileceğini ama kesin olarak bilemediğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#

29 Oca 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber