GATAB çalışmalarını sürdürüyor

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) Müdür Vekili Hakan Yaşar, yaptığı yazılı açıklamada, GATAB’ın hizmet odaklı iş anlayışını aksatmadan hizmet bölgesindeki tüm belediyelerin istek ve taleplerini gerçekleştirdiğini bildirdi.

Adrasan’dan Beldibi’ne kadar tüm bölgenin; alt yapı, içme suyu temini, çöp toplama ve bertaraftı, deniz suyu temizliği gibi pek çok projeyi başarıyla yerine getiren GATAB'ın yaptığı hizmetlerden Kemerlilerin yüzde 90 memnuniyet oranı olduğunu belirten Yaşar açıklamasında, “Farklı menfaatler uğruna kamuoyu yanlış ve yanlı bilgilendirilmektedir.

Yaklaşık 1,5 aydır GATAB’ın kapanması gerektiğini söyleyerek Kemer’in geleceğini karartmak isteyenler bugün kendi plansızlık ve iş üretememelerinin adresi olarak GATAB’ı göstermektedirler. Hem GATAB’ın kapanmasını isteyip hem de GATAB’dan iş istemek, hizmet beklemek de Kemer Belediyesi’nin nasıl bir ruh hali içinde olduğunun açık göstergesidir. Kurumun kapanmaması için mücadele veren, çaba harcayan bu kurumun yaşaması ve Kemer’e hizmete devam etmesi için çalışmalarını yürüten GATAB ve onun çalışanları her koşulda ve ortamda ‘hizmet aşkı ve hizmet sevdasını’ aksatmadan çalışmalarını sürdürmektedir” ifadelerine yer verdi.

Kemer ve bölgesi için katma değer yaratan GATAB’ın sorun ve baskıya rağmen hizmetlerini aksatmadan sürdüren bir kurumsal yapıya sahip olduğunu belirten GATAB Birlik Müdür Vekili Hakan Yaşar açıklamasında şunları kaydetti:

”Böyle bir yapıya sahip olmayanların fark edemeyeceği bu özellik sayesinde hizmetler kurallar ve planlar dahilinde yürütülmektedir. Öyle ki, Kemer Belediyesi başta olmak üzere tüm belde belediyelerine GATAB; her koşulda istenilen malzeme gibi talepleri vakit kaybedilmeden ivedilikle teslim etmiş bir kurumdur. Hal böyleyken kendi plansızlıklarını ve iş teslim sürelerini yerine getiremeyenlerin sorumlu olarak GATAB’ı ve onun yüzlerce çalışanını göstermeleri hiçbir suretle etik değildir. Belediyenin istemiş olduğu malzemeler kendilerine intikal ettirilmiş olup, sonrasındaki süreç tamamen belediyenin tasarrufundadır. İş teslim duyuru panolarındaki tarihleri sarkıtan ve bu tarihlere uymayan bir zihniyetin bölgesi için 7/24 çalışan bir kurumu itibarsızlaştırmaya ne hakkı ne de bir söz söylemeye gücü vardır.

Yapılan bu tür iddialar ve hedef göstermeler tamamen GATAB’ı ve onun yaptığı projeleri karalamaya yöneliktir. Eksik ve yanlı bilgi aktarımı ile kamuoyu ve Kemerliler yanıltılmaya çalışılmaktadır. Bunun bir benzerini yakın bir tarihte yine Kemer Belediyesi Kemer 3 Caddesi’ndeki üst yapı ile ilgili çalışmaların bitirilememesi, gecikmesi ya da uzamasıyla ilgili sorumlu olarak GATAB’ı ilan etmiş adeta hedef göstermiştir. Oysa ki; ilgili cadde için de GATAB iki yıl öncesinden tüm çalışmalarını tamamlamıştı.”

Yaşar, GATAB’ın her zaman olduğu gibi taahhüt ettiklerini zamanında ve eksiksiz yapmaya geçmişte olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini bildirdi.

#

20 Şub 2013 - 16:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber