Fuhuş çetesinden öldüresiye dayak!

ANTALYA'da, fuhuş çetesinin elindeki bir kadınla zorla birlikte olmak isteyen 24 yaşındaki M.T., tabanca kabzası ve sopayla öldüresiye dövüldü. Çetenin elinden güçlükle kaçan M.T. bir inşaatta ağır yaralı bulundu.

Olay, saat 05.30 sıralarında Güzeloba Mahallesi 2414 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, daha önce birlikte olduğu kadınla yeniden birlikte olmak isteyen M.T., henüz belirlenemeyen bir nedenle kadını pazarlayan fuhuş çetesi mensuplarının saldırısına uğradı. Sabah saatlerinde M.T.'yi arayan S.A. buluşmak istediklerini söyledi. Bir süre sonra buluşma noktasına gelen S.A. ile arkadaşları konuşmak için M.T.'nin 07 FFF 28 plakalı otomobiline bindi. Yolda M.T. ile tartışan saldırganlar, tabanca kabzası ve sopayla feci şekilde dövdükleri , M.T.'yi boş bir araziye bıraktı.

Şüpheliler, M.T'nin arkasından tabancayla 6 el ateş ettikten sonra M.T.'nin otomobilini alıp uzaklaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, uzun süre yaralıyı aradı. Yaralı M.T., olay yerine 500 metre uzaklıkta bir inşaatta bulundu. Polis olaydan sonra kaçan saldırganları bulmak için araştırma başlattı.

Çeşitli yerlerinden yaralanan M.T. ise tedavi için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

#

22 Mar 2013 - 21:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber