'Emlak Beyan Değeri' müjdesi

Kargıcak Belediye Başkanı Zihni Asiltürk, beldesinde yüksek olan Emlak Beyan Değeri'ni yüzde 50 düşüreceklerini açıkladı

- Ahmet AKAR
ALANYA Televizyonu'nda (ATV) yayınlanan Nabız programına katılan Kargıcak Belediye Başkanı Zihni Asiltürk, göreve geldiği günden bugüne yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı. Seçim vaatlerini tek tek yerine getirdiklerini söyleyen Asiltürk, canlı yayında beldede yüksek olan emlak beyan değerinin yarıya düşürüleceğinin sözünü de verdi. Göreve geldiklerinde büyük borçla devraldıkları Kargıcak Belediyesi'ni başarı ile yürüttüklerini anlatan Asiltürk, "Biz bu borçların arkasına sığınmadık. Kargıcak Beldesi'nin ihtiyaçlarını öncelik sırasına göre giderdik ve gidermeye devam edeceğiz. Biz öncelikle Kargıcak’ta asfaltsız yol kalmayacak dedik ve beldemizin merkez ve mahallerinde yolları yaptık, alt yapısını da tamamlayarak asfaltladık. Bunun yanında D-400 karayolu orta refüj çalışmasını ve aydınlatmasını tamamladık. Ayrıca Titan Otel önünden kavşak açılması için de Karayolları Genel Müdürlüğü’nden gerekli izinleri aldık. Shell Petrol karşısına vatandaşlarımızın rahat ve temiz bir ortamda oturabilmeleri için park ve çardak yaptık" dedi. Belediyenin hacizli makam aracının borçlarını ödeyerek makam aracını hacizden kurtardıklarını da sözlerine ekleyen Asiltürk, ayrıca belediyenin araç filosuna bir adet kepçe ile bir tane de yeni çöp kamyonu eklediklerini belirtti. "SAĞLIK OCAĞI TAMAMLANDI" Beldenin önemli sorunları arasında yer alan sağlık konusunda da artık Kargıcak halkının modern bir sağlık ocağı binasına kavuştuğunu belirten Asiltürk, "Belediye ve hayırseverler tarafından ortaklaşa yaptırılan yeni sağlık ocağımız önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. Doktor ve personel sıkıntımız da yok" dedi. Asiltürk, yaptıkları girişimler sonucunda beldeye PTT binası da kazandırdıklarını belirterek "Vatandaşlarımız artık elektrik, telefon, Bağ-Kur, banka havaleleri ve buna benzer bir çok fatura işlemlerini Alanya’ya gitmeden bu binamızda kolayca halledebiliyorlar. Ayrıca Fatih Sultan Mehmet Camisi'ni de geçtiğimiz günlerde ibadete açtık. Yeni bir cami için de çalışmalarımız başladı" dedi. Programda vatandaşlardan özellikle yol sorununu çözdüğü için bol bol teşekkür telefonu ve SMS alan Asiltürk, vatandaşlara ve ekibine teşekkür ederek "Çalışmalarımız bundan sonra da tüm hızıyla devam edecek" dedi.

#

28 Şub 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber