Eğitimciler rafting yaptı

GAZİPAŞA’DA Alaaddin Keykubat Eğitimciler Derneği (AKED), Gazipaşa Temsilciliği, üyelerine yönelik rafting turu düzenledi.

Raftinge eğitimciler çocuklarıyla birlikte katıldı. 30 kişiden oluşan grup 3 ayrı botta yarışan ve doyasıya eğlenen eğitimciler yılın yorgunluğunu raftingle attı. AKED Gazipaşa Temsilcisi Fatih Kaplan, düzenledikleri rafting turunun ardından yaptığı açıklamada, "Antalya'nın güzide mekanlarından olan Manavgat ilçesindeki Köprülü Kanyon'da 3 grup halinde rafting turuna katıldık. Yaklaşık 3 saat kadar süren bot turumuzda arkadaşlarımız bir eğitim-öğretim yılı sonu stresini atarak doyasıya eğlendiler. 2011–2012 eğitim yılının sonuna doğru bir piknik düzenlemiştik. Pikniğimize katılan eğitimci arkadaşların bizden son bir talepleri olmuştu. Biz de dernekteki üye arkadaşlarımız ile görüşerek bir rafting turu düzenledik. Önümüzdeki yıllarda da bu tür faaliyetlerimize yenilerini ekleyerek daha güzel programlar yapacağız." dedi.

#

20 Haz 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber