Çok tehlikeli işler bunlar...

Antalya’da Kaleiçi Yat Limanı’na inişi kolaylaştırmak için yapılan panoramik asansörün inşaatında, yaklaşık 30 metre yüksekliğindeki çelik konstrüksiyon üzerinde boya yapan iki işçi, hiç bir önlem almadan ve halat kullanmadan çalışmalarını sürdürüyor

ANTALYABüyükşehir Belediyesi tarafından Kaleiçi Yat Limanı’na inişi kolaylaştırmak için yapılan ve 9 Ocak’ta temeli atılan panoramik asansörün inşaatı devam ediyor. Tophane Çay Bahçesi’nin batısından Yat Limanı’na inen kısımda süren inşaatın tamamlanmasıyla, 20 kişi taşıma kapasiteli şeffaf yapıdaki panoramik asansörün kullanıcıları iniş ve çıkışlarda Antalya’nın eşsiz manzarasını seyretme olanağı bulacak.
Asansör inşaatının üst kısmındaki falezden denize doğru uzanan ve yaklaşık 30 metre yükseklikte yer alan çelik konstrüksiyon üzerinde işçilerin güvenlik önlemi almadan çalışmalarını sürdürmesi vatandaşların dikkatini çekti. İki işçinin, yüksekliğe aldırış etmeden çelik konstrüksiyon üzerinde hareket edip, halat ve düşmelerini önleyecek emniyet kemeri gibi güvenlik önlemi almadan boya yaptığı görüldü.
Çelik konstrüksiyonun ön kısmında eğilerek ve oturarak boya yapan işçiler için çevredekiler ’ölüme meydan okuyorlar’ yorumunu yaptı.

08 Nis 2014 - 11:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber