Cinayet sırrının çözülmesi an meselesi

Gazipaşa’daki Umut Tuncel cinayetiyle ilgili soruşturmada sona gelindi. Sır cinayetin çözülmesi an meselesi

GAZİPAŞA’DAevinin girişinde tüfekle vurularak öldürülen Umut Tuncel (33) cinayetiyle ilgili soruşturma aralıksız sürüyor. 14 Nisan Pazar gecesi saat 23.45 sıralarında Denizyolu üzerindeki Güzel Apartmanı girişinde silahlı saldırıya uğrayan ve kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitiren işadamı Umut Tuncel’in öldürülmesi olayıyla ilgili inceleme soluksuz devam ediyor. Yaklaşık 6,5 aydır çözülemeyen cinayetin sır perdesinin aralanması için son aşamaya gelindiği öne sürüldü. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, katilin bulunması için çalışmalarına devam ederken, kamera kayıtları ve cep telefonu dokümanlarıyla ilgili incelemelerin de sürdüğü bildirildi. Esrarengiz cinayetin çözülebilmesi için ipuçlarından yola çıkan polis ekipleri, delillere ulaşabilmek için çok yönlü çalışma yürütüyor. Tanıkların ifadelerinden yola çıkılarak ulaşılmaya çalışılan katilin yakalanması için hem Savcılık hem de Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri ince eleyip sık dokuyor. Kamuoyunda merak konusu olan cinayetin işleniş şekli ise düşündükçe kan donduruyor. Umut Tuncel’in ansızın ölümüyle yasa boğulan Tuncel Ailesi, saldırının failinin biran önce yakalanmasını istiyor.

31 Eki 2013 - 13:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber