Basketbolculara madalyalarını başkan Üras taktı

GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, Kemer Spor Salonu’nda düzenlenen Akdeniz Spor Kampları ve Turnuvaları Basketbol Turnuvası Ödül Töreni’nde 1. Grup’ta yarışan ve 1’inciliği alan Anadolu Efes Basketbol Takımı’na madalyalarını verdi

GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, Kemer Spor Salonu’nda düzenlenen Akdeniz Spor Kampları ve Turnuvaları Basketbol Turnuvası Ödül Töreni’nde 1. Grup’ta yarışan ve 1’inciliği alan Anadolu Efes Basketbol Takımı’na kupasını teslim etti.

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras’ın spora ve sporculara verdiği destek devam ediyor. Başkan Üras, uluslararası çapta gerçekleştirilen, 13 takımın ve 350 sporcunun yarıştığı 16’ıncı Akdeniz Spor Kampları ve Turnuvaları Basketbol Turnuvası’nda

2011 doğumlular kategorisinde birinciliği elde eden Anadolu Efes Takımı’nın kupasını verdi.Genç sporculara destek olunmasını ve başarının ödüllendirilmesi gerektiğini belirten Başkan Üras, “Kemer’imiz uluslararası çapta bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapmıştır. Genç sporcularımızı başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Onların bu en güzel gününe katılarak ödül vermenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

#

04 Şub 2013 - 10:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber