BAGEV ile AKTOB protokol imzaladı

BATI Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır ile Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Sururi Çorabatır arasında istihdam protokolü imzalandı.

BAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Çandır, protokol imzalama töreninde yaptığı konuşmada, işvereni nitelikli eleman ile buluşturmak amacıyla kurulan bölgesel istihdam portalının (www.bagevkariyer.com) AKTOB'a da hizmet vermeye başlayacağını söyledi. AKTOB'a üye otellerin artık personel alımlarını bu portal üzerinden gerçekleştireceklerini dile getiren Çandır, otellerin yayınladığı ilanların, otel logosuyla birlikte ana sayfada görüntüleneceğini bildirdi. İşsizliğin Türkiye'nin kanayan yarası olduğunu ifade eden Çandır, "Bölgenin istihdam profilini çıkararak iş ve işgücüne katkı sağlamayı hedefledik. Oluşturduğumuz kariyer bankası ile bölgenin sorunlarına çözüm üretmek için çalışan kurumlarla aynı amaç çerçevesinde birleşerek işsizliğe çözüm üretmek istedik" diye konuştu. İlan yayınlamak isteyen kurumların www.bagevkariyer.com adresine müracaat edebileceklerini söyleyen Çandır, AKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Sururi Çorabatır'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. AKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Çorabatır da kurumlar arasında imzalanan protokolle, doğru istihdamın sağlanması konusunda ciddi bir adım attıklarını belirtti. Kurumların güçlerini birleştirerek, iş ve işsizlik problemine çare arayacaklarını dile getiren Çorabatır, BAGEV'e işbirliğinden dolayı teşekkür etti.

#

10 Nis 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber