Antalya'da kan davası cinayeti

Antalya'da geçen yıl bar işletmecisi 36 yaşındaki Alaadin Karaca ve 34 yaşındaki Mehmet Hasip Poyraz'ı tabancayla öldüren Osman Şatır'ın kardeşi 36 yaşındaki Veysi Şatır, dün gece Mehmet Ali Poyraz tarafından vurularak öldürüldü. Mehmet Ali Poyraz'ın, öldürülen Mehmet Hasip Poyraz'ın kardeşi olduğu, cinayeti intikam için işlediği öğrenildi.

Olay dün saat 21.00 sıralarında Üçgen Mahallesi, 94'üncü Sokak'ta meydana geldi. Sokakta yürüyen Veysi Şatır'a, yanından geçen bir otomobilden ateş açıldı. Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Şatır, kanlar içerisinde kaldı. Ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülen Veysi Şatır doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde inceleme yapan polisler, otomobil içerisinden ateş açanın Mehmet Ali Poyraz olduğunu belirledi. Mehmet Ali Poyraz'ın geçen yıl işlettiği barda Osman Şatır tarafından silahla vurularak öldürülen Mehmet Hasip Poyraz'ın kardeşi olduğu tespit edildi. Polis Poyraz'ı yakalamak için çalışma başlattı.

OLAY NASIL OLMUŞTU?
Olay geçen yıl 13 Şubat günü Barlar Sokağı'ndaki bir barda meydana geldi. Bara gelen Osman Şatır, işyerinin eski sahibi olan Mehmet Hasip Poyraz'la tartıştı, tartışmanın büyümesi üzerine belindeki tabancayla etrafa ateş açtı. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Mehmet Hasip Poyraz, olay yerine çağrılan ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu sırada tarafları ayırdığı sırada başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan barın yeni sahibi Alaaddin Karaca olay yerinde yaşamını yitirdi. Şüpheli Osman Şatır ise olay yerinden beyaz bir otomobille uzaklaştı.

SIĞINAKTA YAKALANMIŞTI
Olaydan bir hafta sonra Burdur'a sevk edilen Mehmet Hasip Poyraz hastanede yaşamını yitirdi. Her yerde şüphelileri yakalamak için çalışma yapan polis cep telefonu ve kimlik kullanmayan, Osman Şatır'ın izine İzmir'de rastladı. Antalya Emniyeti Cinayet Büro Amirliği ekipleri İzmir'e giderek Kadifekale'de 4 metrekarelik bir sığınakta saklanan Osman Şatır'ı ve olay sırasında yanında bulundukları belirlenen Engin T. ve Ramazan A.'yı düzenlediği operasyonla yakalamıştı.

#

20 May 2013 - 15:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber