Antalya'da Deniz Feneri açıldı

DENİZ Feneri Derneği tarafından Kepez'de, ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz olarak giyim ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla ''Gezici Giyim Mağazası'' açıldı.

 Zafer Mahallesi'ndeki mağazanın açılışına Deniz Feneri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Recep Koçak, Antalya İl Temsilcisi Ahmet Sargın, yer aldığı bir televizyon programı dolayısıyla "Ramazan Abi" olarak bilinen eski sinema sanatçısı İbrahim Uğurlu ile gönüllüler katıldı. Deniz Feneri Derneği İl Temsilcisi Ahmet Sargın, mağazanın iki hafta açık kalacağını belirterek, iki hafta boyunca 300 bin TL değerindeki 11 bin parça giyim eşyasının bin 300 ihtiyaç sahibine ulaştırılacağını kaydetti. Sargın, her hangi bir izdiham yaşanmaması açısından ihtiyaç sahiplerine belirli saatler bildirildiğini ve bu saatlerde gelen vatandaşların rahat bir ortamda dilediklerince alışveriş yapma keyfini yaşayacaklarını da sözlerine ekledi.

#

17 Oca 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber