Alanya’da sahiller temizleniyor

Alanya Belediyesi’nin sahillerde başlattığı temizlik çalışması devam ediyor

ALANYA Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, sahil temizliklerine devam ediyor. Temizlik çalışmaları kapsamında, temizlik işlerine bağlı ekipler, alt geçit piknik ve mesire alanlarının da temizliğini yapıyor.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sahillerde başlatılan temizlik çalışmasının her hafta düzenli olarak Alanya genelinde devam ettiğini hatırlattı. Yücel, “Sadece kent temizliği değil, sahillerimizin de temizliğini düzenli olarak Temizlik İşleri Müdürlüğümüz yapıyor. Başlattığımız bu çalışma düzenli olarak edecek” dedi.

12 Eyl 2017 - 15:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Nazmi Gencer - Geçte olsa çok çok teşekkürler. Beğendim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Eylül 15:37
03

Ali celik - Lütfen mahmutlar daki kayaliklarida kırın. Ayak bacak kalmadı heryer kesik mor...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Eylül 15:37
01

Burcu Diker - Lütfen Alanya Oba da Mesut otel Karsisindaki 7 No lu Plajdaki Kayaliklarida kirin, denize girilmiyor. Ne kadar güzel Denizimiz var, ama cöpden gemilerin Biraktigi pislikden yüzemiyoruz. Yazik!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Eylül 15:37

Çorum Haber