Alanya Avsallar'a yeni park

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallerde yaptığı çalışmalara aralıksız devam ediyor. Avsallar Mahallesi’nde yapımı devam eden park projesi de tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu

Haber: Alper KUTAY

ALANYABelediye Başkanı Adem Murat Yücel’in “Parksız mahalle kalmayacak” söyleminin ardından çalışmalarını aralıksız sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Avsallar Mahallesi'ndeki Atatürk Caddesi, 472 ada, 2 parselde bulunan alana park projesi çalışmalarını tamamladı. 1.050 m2‘lik alan içerisinde 3 kademeli süs havuzu, pergola ve oturma alanları yapılarak şehir estetiğine uygun hale getirildi. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, “Merkez ve kırsal mahallerimizde çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatıyla parksız mahalle bırakmayacağız. Yeni yapılan projelerimizde şehir estetiğine katkı sağlamayı, vatandaşın gün içerisindeki stres ve yorgunluklarını atabilecekleri parkların sayılarını artırarak vatandaşın talepleri doğrultusunda yeni alanlar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

20 Eki 2017 - 16:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber