AK Parti'de ilçe başkanlıklarına atama yapıldı

AK Parti'de Muratpaşa ve Kemer ilçe teşkilatlarında istifalar nedeniyle boşalan ilçe başkanlıklarına atama yapıldı.

AK Parti'de Muratpaşa ve Kemer ilçe teşkilatlarında istifalar nedeniyle boşalan ilçe başkanlıklarına atama yapıldı.
Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Muratpaşa İlçe Başkanlığı'na Abdullah Işıkhan, Kemer İlçe Başkanlığı'na ise Ferruh Derin atandı.
AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe başkanlıklarına yapılan atamaların hayırlara vesile olmasını diledi, yeni atananlara görevinde başarı diledi.
Çetin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
''Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem imzasıyla gerçekleştirilen atamaların Antalya'mız, ülkemiz ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum. 19 Mart itibarıyla ataması yapılan ilçe başkanlarımız, yönetim listelerini oluşturup, öncelikle teşkilat faaliyetlerini sürdürecek. Önümüzdeki yerel seçim ve genel seçimler için hazırlıklarını yapacaklar. Amacımız hizmet noktalarında AK Parti'yi iktidara taşıyıp, vatandaşımıza daha fazla hizmet edebilmektir.''

#

20 Mar 2013 - 15:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber