10 okula kitap dağıtıldı

GAZİPAŞA Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 10 okula 100 temel eser ve dünya klasiklerinden oluşan kitap seti dağıtıldı.

Kitap dağıtımı, Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Muhittin Pamuk başkanlığında yapılan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti toplantısında yapıldı. Okuma alışkanlığının kazandırılması ve geliştirilmesini amaçlayan uygulama kapsamında, 10 okulun idarecilerine 100 temel eser ve dünya klasiklerinden oluşan kitap seti hediye eden Kaymakam Pamuk, kitap okumanın faydaları hakkında açıklamalar yaptı.
Pamuk, eğitime önem verdiklerini belirterek okullara ve öğrencilere desteklerinin devam edeceğini söyledi. 

#

12 Oca 2013 - 00:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber