Bebeği olacak annelere isim bahçesi

Bir ay evvel iki anne adayı hanım bana telefon etti, “Nermin abla, biz iki arkadaş bebek bekliyoruz. Daha çok vakit var ama ikimiz de güzel birer isim olsun istiyoruz. Birkaç sene evvel Yeni Alanya Gazetesi’nde çok güzel isimler yazmıştınız, hoşumuza gitti ve kestik, eşe dosta çocuk ismi lazım olunca öneriyorduk, şimdi bir göz gezdirelim dedik, bulamadık. Sanki yer yarıldı da içine girdi. Acaba yine yazacak mısınız? Çok seviniriz çünkü o zaman çok hoşumuza giden isimler vardı, değişikti” dediler.

Ben de “Beğendiğinize çok memnun oldum, aynılarını yazmak olmaz ama yine içlerinden beğeneceğiniz olur, hatrınız için ele alıp hazırlayacağım” dedim.

Sevindiler, “Biz sizi yine ararız, çok sağolun” deyip telefonu kapattılar.

Bu konuşma geçeli 1 ay kadar oldu ve işte sözümde durup hazırladım. İnşallah kendilerinin ve başka anne adaylarının hoşuna gider. Allah çocuklarınızı analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Unutmadan şunu da söyleyeyim. Muhakkak değer verdiğiniz bir büyüğünüzün adını başa koyun, ata veya ana, baba yadigarı büyük bir saygı olur. Eskiden göbek adı olurdu büyüklerimizin unutulmaması için .

Çok az alıştığımız ve bildiğimiz isimlerden yazdım, evvelki isimlerin hepsi kulağımızda yankılanıyor ve kalbimizde yaşıyor. Hepiniz gururlu isminizle var olun, saygılarımla.

KIZ İSMİ ÖNERİLERİM

Çiçek, Güneş, Yağmur, Damla, Niloya, Bilgecan,Neslihan, Çağla, Çağlasu, Cansu, Gözde, Mısranur, Gülseher, Sezen, Irmak, Yasemin, Nigar, Sabire, Süreyya, Nehir, Ülfet, Sevda, Leyla, İrem, Sinem, Alev, Kübracan, Şeyda, Esra, Pervane, Bilgegül, Canan, Ceren, Münevver, Didar, Doğay, Burçak, Bilge, Burcu, Ayçın, İpek, Gülşah, Ezra, Gökçe, Şadiye, Begüm, Şehriban, Söğüt, Nur, Gülümser, Hatıra, Meriç, Nurselen, Gülseren, Gülfidan, Adalay,Rahşan, Yonca, Nisan, Aybüke, Melda, Kübra, Şeyma, Gülengül, Maya, Nurcihan, Ezginur, Bingül, Aycan, Handenur, Gülümay, Ülker, Gülyüz, Özüm, Sultangül, Reyhan, Kader, Nurperi, Manolya, Ece, Feyza, Şule, Tümay, Gülpınar, Ferzan, Bergen, Berrin, Gülveren, Huricihan, Çimen, Üray, Kutlay, Papatya, Nurcan, Bahar.

ERKEK İSMİ ÖNERİLERİM

Yunus, Murat, Tarkan, Umutcan, Gökhan, Ülker, Okan, Tunahan, Kuzey, Kuzeykan, Doğukan, Batıkan, Barış, Erkan, Gökay, Ener, Yener, Volkan, Ercan, Adalay, Oktay, Kaan, Eray, Denizhan, Gurur, Doğan, Kerim, Ulaş, Doğanefe, Burak, Altuğ, Berk, Umut, Bulut, Tayfun, Serkan, Kerem, Kemal, İlker, Mert, Fatih, Deniz, Efe, Tolgacan, Çağdaş, Aytürk, Altuğ, Aytuğ, Nurkan, Ergin, Aytekin, Cantuğ, Kutlu, Bilgin, Erbil, Koray, Şahin, Bilginer, Eren, Uğur, Ersan, İlder, Aytaç, Akın, Özgür, Vefa ve Atilla.

Saygılarımla, her şey gönlünüzce olsun.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Nermin Adalı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber