Eski sevgiliyi stalk'larken çığır açacak 4 yöntem

Bu yazımızda eski sevgiliyi stalklarken bilmeniz gereken inceliklerden bahsedeceğiz. Bu yöntemler sayesinde, artık stalk'ta bir dünya markası olabilecek hatta bu konuda çığır açabileceksiniz! İşte o mucizevi stalk yöntemleri!

ÇAĞIMIZIN en ciddi hastalıklarından biri de stalk yapmak. Hastalık diyoruz çünkü bu illete bir kere bulaşan, bir daha kurtulamıyor. Sosyal medya kanalları, bizi bir insanla ilgili sadece fikir sahibi yapmıyor; onun tüm hayatını öğrenmemizi sağlıyor. Bu fikir bazılarımızın hiç ilgisini çekmese de, söz konusu eski sevgili, şimdiki sevgili falan olunca işler bir hayli değişiyor.
Bu yazımızda eski sevgiliyi stalklarken bilmeniz gereken inceliklerden bahsedeceğiz. Bu yöntemler sayesinde, artık stalk'ta bir dünya markası olabilecek hatta bu konuda çığır açabileceksiniz! İşte o mucizevi stalk yöntemleri!
1- Gizli Instagram hesaplarındaki fotoğrafları görme
Bu konuda ilk aklınıza gelen yöntem fake bir hesap olabilir ancak bunu yapmadan önce deneyebileceğiniz bazı yöntemler de bulunuyor. Eğer söz konusu kişi Facebook veya Twitter kullanıyorsa; ve Instagram'da fotoğraf paylaşırken buralarda da paylaş seçeneğini işaretliyorsa; yaşadınız! Çünkü o linke girdiğinizde hesap gizli dahi olsa; fotoğrafı ve yapılan yorumları görebilirsiniz. Ama eğer Instagram'da fotoğraf paylaşırken, Facebook veya Twitter'da da paylaş seçeneğini işaretlemiyorsa; fake bir hesap açıp kendisini takip etmekten başka şansınız yok demektir...
2- Geri bildirimler sayesinde anında bilgi edinme
 
Twitter ve Instagram'ın muhteşem özelliği "gönderi bildirimleri" ile, istediğiniz kişinin gönderi bildirimlerini açabilirsiniz. Bu özelliği aktif ettiğinizde, o kişinin attığı her tweet ve fotoğraf size bildirim olarak geliyor. Üstelik bunu yapabilmek için kişinin sizde ekli olması ya da takip ediyor olmanız gerekmiyor. Ya da sizin bu özelliği kullandığınız, karşı tarafa bildirilmiyor. Anlayacağınız kafalar rahat! 
3- Kişinin diğer hesaplarını bulma
Stalk'lamak zor zanaat... Hele ki, onun ismini sosyal medya hesaplarına girip tek tek aratmak daha da zor! Bunun yerine stalk'layacağınız kişinin kullanıcı adını ve hemen yanına ismini yazarak Google araması yapabilirsiniz. Örneğin; "TatliCocuk Selim" şeklinde bir arama yapmanız; o kişinin birçok sitedeki profilini karşınıza şıp diye çıkaracaktır. Elbette bu hamle başarısızlıkla da sonuçlanabilir. Zira o kişi her yerde aynı rumuzu kullanmıyor olabilir. Ama yüzde 80 ihtimalle aynısını kullanacağını garanti edebiliriz. 
4- Stalk için bilgisayar kullanmak
Mobilde stalk yapmanın belli riskleri var. Kim bilir kaç kişi bu yüzden eski sevgilisinin eski sevgilisinin yeni sevgilisinin fotoğrafını beğenmiştir... İşte bu korkulan tabloyu yaşamamak için stalk işlemini bilgisayarda gerçekleştirebilirsiniz. Tüm sosyal medya hesaplarınıza bilgisayarınızdan giriş yapabilir, bir mouse yardımıyla da dokunmatik olayının risklerinden sıyrılabilirsiniz.

11 Tem 2017 - 10:51 - Kadın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber