Zehir tacirleri suç üstü yakalandı

ALANYA'DA, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla 2 zehir taciri ve bu kişilerden esrar satın aldıkları belirlenen birisi kadın 4 zanlı gözaltına alındı

-Akın BAYCAN

Alınan bilgiye göre, Tosmur beldesinde, son günlerde esrar satıldığı ihbarını alan Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'ne bağlı ekipler harekete geçti. Bir süre bölgede fiziki takip yapan ekipler, Murat B. ve Erim K'nın esrar sattığını belirledi. Fiziki takip sırasında bu iki zanlıdan esrar aldıkları belirlenen T.T. adlı kadın ile F.E., O.C. ve Y.Ö. adlı kişilerde gözaltına alındı. Gözaltına alınan zehir tacirleri Murat B. ve Erim K'nın yapılan üst aramalarında satışa hazır 29 parça halinde 58 gram esrar ele geçirilirken, kullanıcı oldukları tespit edilen 4 zanlının üzerinde ise 2'şer parça halinde toplam 4 gram içime hazır esrar maddesi ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 4 zanlı " uyuşturucu madde ticareti yapmak ve kullanmak " suçlarından adliyeye sevk edildiler.


24 Eki 2013 - 13:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber