Yolcu otobüsüne molotoflu saldırı !

Beyoğlu’nda yüzleri maskeli bir grup, yolcu otobüsünü durdurarak molotof kokteyli attı. Şüphelilerin otobüsün yanına bıraktığı şüpheli kutu fünye ile patlatılırken, olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı....

Olay,OkmeydanıPiyalepaşa Caddesi üzerinde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir grup terör örgütü yandaşı, önce cadde üzerinde 77 numaralı Şişli-Yenikapı seferini yapan bir otobüsü durdurdu. Otobüs içerisinde bulunan yolcuları indiren örgüt yandaşları, araca 2 adet molotof kokteyli attı. Şahıslar daha sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri, otobüsün çevresini güvenlik şeridine aldı. Ekiplerin çevredeki incelemeleri sırasında otobüsün çevresinde boş kovan ve yakılmamış molotof kokteyli bulundu. Olay yerine yüzleri maskeli şahıslar tarafından bırakılan şüpheli paket için bomba imha ekipleri çağrıldı. Cadde polis ekipleri tarafından trafiğe kapatıldı. Bomba imha ekipleri, şüpheli paketi fünye ile patlattı. Patlatılan paketten kağıt parçaları çıkarken, polis kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
(İHA)

16 Eyl 2015 - 23:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber